AL-KO SNOWLINE 560 II SNESLYNGE

AL-KO SNOWLINE 560 II

Ryddebredde
56 cm
Slagvolumen
182 ccm
Udkastersystem
To-trins
Gear
5 frem/2 bak

DKK7.562,00

AL-KO-Snowline-560-II Sneslynge med 5 gear. Er perfekt til smalle veje og gangstier. Har en kastelængde på op til 15 meter, og en ryddebredde på 56 cm.

Beskrivelse

Den nye AL-KO SnowLine 560 II sneslynge med en ryddebredde på 56 cm er perfekt til snerydning selv på smalle veje og gangstier. De store og grovmønstrede gummihjul sørger for, at du altid har et sikkert greb i sneen. Med 5 fremadgående og 2 bakgear kan fremdriftshastigheden let tilpasses efter forholdene.

Lavt brændstofforbrug

De kraftfulde motorer på AL-KO’s sneslynger har med OHV teknologien med overliggende ventiler en fremragende virkningsgrad, som giver en høj ydelse med et lavt brændstofforbrug.

Ubesværet snerydning

Afhængig af sneen kan den kastes op til 15 meter væk. Udkastet kan rotere op til 190 grader. Hjulfremdriften er uafhængig af sneudkastet, så sneslyngen altid er i bevægelse og sneen hele tiden bliver fjernet.

Robust og pålidelig

Sneslyngen Snowline 560 II har to-trins ryddesystem, stærke OHV motorer og er selvkørende. Det gør maskinen meget let at håndtere. Den har 5 fremadgående gear, og 2 bak gear, og er generelt en maskine der er lige til at gå til.