HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

HUSQVARNA AUTOMOWER® 435X AWD

Maks arbejdsområde
3500 m²
Batteritype
Li-Ion
Typisk ladetid
30 min
Lydniveau
62 dB(A)

DKK36.999,00

Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

Beskrivelse

Husqvarna Automower® 435X AWD – en pioner på robotplæneklippermarkedet.

En AWD model til plæner op til 3.500 m², som klarer forhindringer, ujævnt terræn og skråninger helt op til imponerende 70 %.

Med X-line design funktioner som LED forlygter, registrering af fjerne genstande og intuitiv interaktion med Automower® Access. Udstyret med Automower® Connect inklusiv GPS tyverisikring.

Automower® AWD-modellerne har teknologi, som optimerer styringen af hvert enkelt hjul for at muliggøre overlegen drift i selv det mest krævende terræn.

Med en imponerende ydelse på skråninger på op til 70% (35 °) hældning, omskriver Automower® AWD reglerne for vedligeholdelse af grønne områder og forbedrer arbejdsstyrkenes sikkerhed.

Et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Husqvarna Automower® registrerer derefter, hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed. På den måde sikres optimal plænedækning og et fremragende klipperesultat.

Automower® AWD-modellerne er bygget med leddelt bagkrop, som giver en god manøvredygtighed til navigation på komplekse græsplæner og gennem passager. Den bageste krop har centerstyring, der forbedrer trækkraften betydeligt i hårdt terræn, så du får mest muligt ud af AWD-driften.